Očekávám pohledy dam

Očekávám pohledy dam

Anotace: ...

Kalné nebe rozťala sluneční záře,
zřejmě se schyluje i k duze,
schází mi pohledy do ženské tváře,
velmi dlouho, řekl bych i tuze.

Světem kráčím poněkud zhrzen...
Autor kudlankaW, 10.04.2014
Přečteno 319x
Tipy 9
Poslední tipující: Snizek, zdenka, Amonasr, MarťaB, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí