Nerozhodná

Nerozhodná

Anotace: ...

Byla jsem rozhodnutá 
už Ti nenapsat. 
Ani slovo, ani řádku, 
kdyby ses sám neozval... 

Tys to udělal, 
jsme zas na začátku 
těch nocí, těch dní, 
kdy po sobě toužíme, 
oba se soužíme, 
na sebe myslíme 
a stejně se míjíme, 
tápeme, bloudíme, 
protože nevíme, 
má-li to cenu, 
udělat ze sebe 
muže a ženu. 

Z hlavy Tě vyženu, 
trápíš mě, 
víš to? 

Nebo Tě trápím já? 
Je mi to líto! 

Autor AndreaM, 18.04.2014
Přečteno 332x
Tipy 8
Poslední tipující: Rozina, Jin&Jang, Aiury, Zrska
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí