Tající víla

Tající víla

Anotace: O ženách čí dívkách, co po nocích pláčou a ve dne se usmívají.

Kapka kapku poslušně následuje,
studánky dvě promáčené slzami
se topí v sobě, když nikdo je nesleduje,
odhalené srdce pozvolna rezaví.

Místo oveček počítání,
sčítá slzy, co čas odbíjí,
trápí se tak do svítání,
nejen spánek chybí ji.

Zíváním vítá nový den,
skrývá city pod maskaru,
nastavuje úsměv všem,
co pod ním je, svět nemá páru.

Křehká schránka něžné bytosti
otřesena každou takou nocí,
cit hlavní je její předností
i příčinou bezmoci.
Autor Serja, 21.04.2014
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: Lůca, Robin Marnolli, Sýkorka07
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně plyne, zajímavý, netradiční námět.
Dobrá práce.
RM.

21.04.2014 08:24:40 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí