Modrá hlubina

Modrá hlubina

Anotace: prý oko - okno do duše

Studnice upřímností

zahrada nevyřčených

bolestí

a brána k duši

co krvácí …

steskem po lidství

 

Chtěj víc

a dostaneš méně

nechtěj nic

a propadneš

osudnému doteku

patetických bojů

v poetově hlavě

 

Pohlédni do nich

do mých očí

a ztratíš veškerou

naději

cos kdy ve mně měl

 

Nasadím všem

pomyslnou korunu

negativním pohledem

na vás – na vše – na svět

Autor pastelka53, 30.04.2014
Přečteno 375x
Tipy 4
Poslední tipující: SmallGeorge
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Proč ten pesimismus? Zbytečné přítěží.

01.05.2014 00:09:53 | SmallGeorge

Někdy to na mě padne a nedá se to zastavit.

03.03.2015 10:32:24 | pastelka53

Někdy to na mě padne a nedá se to zastavit.

03.03.2015 10:32:02 | pastelka53

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí