Viděl jsem umírat děti

Viděl jsem umírat děti

Anotace: ANTI-MILITARY!

Viděl jsem umírat děti...

Viděl jsem umírat děti a jejich nemohoucí matky,
bědující nad osudem a nad nespravedlností světa
Viděl jsem umírat děti a jejich zhrzené otce,
plakaly a oči jim slzely, ač to nedělaly už léta.

Ty děti však nevěděly, že odchází a že skonou,
měly bláhové představy o světě a s velkou touhou,
chtěli poznávat štěstí, radost, smích a s láskou,
kterou poznaly jen od rodičů, ač sami nevěděli,
co znamená milovat až tělo stůně, stonat osaměním,
a dělat vše s myšlenkou na lásku, na tu jedinou.

Viděl jsem umírat děti bylo to jako mžik,
vydechly naposled a srdce jim již netlouklo.
Jen já si však vzpomínám na ten okamžik,
Kdy se svět zastavil a nechtělo se mu otáčet dál.

Autor Percles, 05.05.2014
Přečteno 340x
Tipy 3
Poslední tipující: Rozina, Skořicová princezna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí