Don Quiotská paralela

Don Quiotská paralela

Anotace: Don Quiote

Jsem Don Quiote a ty můj větrný mlýn.
Když na souboj s mě vyzval,
věř tomu, že nepolevím.
S měsícem přijdeš,
se sluncem zas odcházíš.
Já stále doufám v to, že mě neopustíš.
Je strašně těžké slzy na tváři skrýt,
stejně jako má touha jen s tebou být.
Jak svrab a hnis drhneš mě z pórů svých,
jak otravný hmyz je ti náš společný hřích.
Nejsem Don Quiote a ty nejsi můj věčný boj,
neumím prohrát a v srdci mám nepokoj.
Autor alasar, 14.05.2014
Přečteno 508x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí