Vlčí

Vlčí

Anotace: stezkou

Den se zkracuje a symptomaticky
každým dnem čas se zrychluje notně
reakcí nepřiměřenou panicky
uvízlý v léčce vlčím překotně

hledaje smečku set alternativních
zvlčilých bytostí z hvězd, nech mě bejt
tím, čím chci být, z rodu ostentativních
výsměchů do očí, dál žentour, rejd

nejal mě kroužit, od orbit u Slunce
muž přes palubu jsem, pryč, z kola ven
neobejdu se jak sedlák u Chlumce
bez negativního píár, ámen

nestihneš dvakrát říct, když budu dále
než bylo předem dohodnuto, výt
na Měsíc můžeš nocí neustále
jé, jé, stín katedrál snít nech ho.. být
Autor Petbab, 16.05.2014
Přečteno 266x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

měsíc mi náhle ustlal..a já
v katedrále jeho šílených nápadů
usnula se smyčkou všech blázínků

neodejdu? božínku...

16.05.2014 19:38:04 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí