Rande se smrtí

Rande se smrtí

Anotace: Brána do pekel se blíží Tvoje jméno přibité na křiži Už ti nikdo neublíží Už...

Brána do pekel se blíží
Tvoje jméno přibité na křiži
Už ti nikdo neublíží
Už došel jsi ke svému cíli

Cesta škaredá konečně končí
A jméno tvé už nikdo nepomočí
Když se tvoje duše s tělem loučí
A tvoje pověst plave v moči

Snažil jsi se být dobrý ale k čemu to bylo
Nedá se vlastně ani říct že se ti dobře žilo
Nebyl jsi šťastný a všechno kolem hnilo
A jak to tvoje jméno vlastně znělo

Brána do pekel se blíží
Tvoje jméno přibité na křiži
Už ti nikdo neublíží
Už došel jsi ke svému cíli

Jdeš teď vstříc věčnému spánku
Ani nestihl jsi políbit svoji mamku
V kapse sis nechal jedinou marku
Teď na řece Styx nastupuješ na bárku

Už nikdo nebude chtít abys brečel
Nikdo už se nedozví proč si na svou milou křičel
Nikdo už nezjistí proč na kamarádovu svatbu jsi nešel
Teď už jen zbývá abys do bran pekla vešel

Brána do pekel se blíží
Tvoje jméno přibité na křiži
Už ti nikdo neublíží
Už došel jsi ke svému cíli
Autor lukassnajdr, 17.05.2014
Přečteno 483x
Tipy 4
Poslední tipující: hypertenze, Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Wow ... :O !! :))

17.05.2014 19:15:11 | Aiury

Děkuji:)(je to kompliment že jo ? :) :D )

17.05.2014 23:14:43 | lukassnajdr

:D samozřejmě! ;) :))

18.05.2014 11:03:09 | Aiury

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí