Generace ztracených

Generace ztracených

Anotace: Nehledíce na budoucnost, zaslepeni dobou tupě jdem vpřed Čekajíce na milost, i my...

Sbírka: Písně mého mládí

Nehledíce na budoucnost,
zaslepeni dobou
tupě jdeme vpřed

Čekajíce na milost,
i my jsme pochopili
že život není med

Chceme do rukou vzít spravedlnost
v podobě lahví božkova
které neplují proti proudu

Nemyslíme na minulost
co se stalo to se stalo
však jednou dočkáme se soudu

Otupeni propagandou dnešní doby
myslíme si jak jsme šťastní

Však nevíme že naše lodě
plují přímo do pasti

A co tomu řeknou naše děti
kam jsme to až dotáhli

Jde to s námi od desíti k pěti
Však já myslím ,že na dno jsme si ještě nesáhli
Autor lukassnajdr, 22.05.2014
Přečteno 438x
Tipy 1
Poslední tipující: bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné ale dobré...trochu ještě vypilovat styl,ale obsah výstižný...ps opravdu jen 18 let?smekám žeby už tolik zkušeností?

10.10.2014 13:09:03 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí