Muž se železnou maskou

Muž se železnou maskou

Anotace: A kdo jsem, jsem to já, nebo můj bratr?...Kdo jsem?... Ptám se po nekonečných nocích...?

Z nocí promítám si sny o víře, lásce
bloudím ulicemi, v kterých nesvítá
něco se mění, však já dál jsem ve své masce
nic mé ráno lásky nevítá.

Snídám vodu a suché nic s chlebem
marně volám o pomoc svůj ráj
něco mezi zemí a nebem
to co jen láskou plní znaj.

Bloudím vášní citů prázdnou
ztrácím víru v naději
seslali mě na tu cestu zrádnou
a nevím, co dál tu miluji.
Autor Tom XVI, 23.05.2014
Přečteno 259x
Tipy 1
Poslední tipující: Rozina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí