Stále čekám

Stále čekám

Anotace: bolest a stesk

Stále čekám,
Nevím na co, láska má je dávno pryč.
Já však toužím, hledám něco,
jak se k tobě přiblížit.
Ty vzdaluješ se a srdce bolí,
proč se to tak děje nám?
Ty máš oči plné slzí, když vidíš mě a já se ptám.
Proč vzdaluješ se? Vždyť to bolí,
to patří dál k záhadám.
Miluji Tě, Lásko moje a miluji tvůj celý svět
Snad vykvete zas láska naše a vykvete nám v krásný květ.

Stále čekám a stále toužím,
já nedokážu to vysvětlit.
Proč mé srdce stále pláče,
chce znova zažít ten krásný cit.

Věnováno I.M
Autor glumik.24, 28.05.2014
Přečteno 468x
Tipy 6
Poslední tipující: AndreaM, Aiury, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí