Suicidní

Suicidní

Anotace: Suicidní

Přívíral jsem víčka a myslel na ni,
ta chvilka se zdála jako věčnost.
Přivíral jsem oči a držel v dlani,
věc, co skýtala mi dětskou radost.

Měl jsem tě aspoň v mysli, aspoň tam,
když utekla jsi a vrátit se nemůžeš.
Vzpomínal jsem víc než žil, zcela sám,
říkalas, že proti času nic nezmůžeš.

Každý den bolel, bodal a já se ztrácel,
vytrácel jsem myšlenky na život bez tebe.
Vždy jsem říkal, že bez tebe bych krvácel,
raději než tady sám, byl bych lásko u tebe.

Nedokážu jít dál, nedokážu, miluji tě,
milovat vždy budu a nač žít, nač být.
Vždyť jen ležím, jenom sám ve tvém bytě,
a dnes jsem se rozhodl, sám sebe zabít.

Měl jsem zavřené oči a myslel jen na jedno,
věřil jsem na nebe a doufal, že tam budeš.
Doufal, že čekáš tam a nevěřil na temno,
nabil jsem pistoli, odjistil spoušť a .....

Autor Percles, 03.06.2014
Přečteno 694x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí