Pohled do dětských očí

Pohled do dětských očí

Anotace: Ta rakovina si bere daň nejvyšší. nechtějte nikdy slyšet žal mámy když vidí své dítě naposled . Je naprosto jedno v jakém věku.Je jedno v jaké kastě lidí a společenství.Tak srdcervoucí nářek tečou slzy když slyšíte co v tom žalu je obsaženo.

Pohled do dětských očí

Matky nikdy nemají
pohřbívat své děti
držíš je a cítíš
jak tok myšlenek letí.
Jasně slyšíš rány
když puká jim srdce
dát život svůj
co mají v natažené ruce.
Žádná cena není vysoká
za chvíli jedinou
neváhá směnit s ďáblem
svou duši nevinnou.
Bůh se někam ztratil
a nechal tu jen ten kříž
žal co neutichá,
tehdy úplný dno člověka zříš.
Na dně,
přesto se bude bít i s celým světem
za jediný záblesk
dát náruč svým dětem.
Za letmý pohled
do navždy dětských očí
za jedinou naději,
hrdě do pekla vkročí.
Jenže tady čas vzal i tu naději
a nechal žal
zhroutí se vše,
už nechce a neví
jak žít dál.
Bylo mi ctí
držet tu mámu při rozloučení
kdy jí všechno na světě vzali
a víc už není.

S největší úctou Vlastě Jeník
Autor Jeník, 03.06.2014
Přečteno 337x
Tipy 5
Poslední tipující: fijalka, jitoush
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ztráta dítěte je to nejhorší, co může člověka potkat. My jsme měli štěstí. Dostali jsme od života velký dar. Být každý den spolu. ST

03.06.2014 21:46:58 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí