Ticho

Ticho

Anotace: Utrpení láskou a vše co k tomu patří .

                                                 Ticho



              Se svými city utíkám tu do ticha , vždy když má láska utichá.
              Srdce mé tu puká žalem ,avšak není vidět naděje ani za obzorem.

              V tichu hledám útěchu utápěn zármutkem ,klesám ke dnu jako kámen.

              Jako kámen nořící se do temnoty, hledám to co zbourá všechny ploty.

 


              Hledám ticho naplněné touhou , když tvé oči hrají rajskou hudbou.

              Spalující vášeň žhnoucí po tvém citu , pouze čisté lásky bez soucitu.

              Vidím jak tvé srdce utichá , nemůžu nic jen utéct do ticha .

              Hledám odpovědi mezi řádky , dávno vím že nevrátíš se zpátky.




              Ve své paměti vždy vzpomínat budu pouze na tebe má lásko .

              Má první velká lásko žil jsem jen pro tebe .

              Děkuji že jsi tu pro mne byla , ta sladká bílá víla .

              Čas plyne a dny utíkají a tak dávám ti své zbohem .

 

 

 

 



Autor hatari, 03.06.2014
Přečteno 320x
Tipy 2
Poslední tipující: Koralína
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná první, jen tak dál. Přeji spoustu podnětné inspirace a vítám tě mezi námi na Literu. :O)

05.06.2014 07:33:08 | Tichá meluzína

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí