Déšť

Déšť

Anotace: Smutná je doba dešťů.

Déšť ty slzy to jen nebesa pláčou
světem bloudím a hledám tu vysněnou
prší ty kapky, zní svou melodií smutnou
jen slzy vnímám a kráčím se svou samotou.

Kapky z nebe padají, ten dotyk na kůži cítím
chlad co je tak vlhký a jen po teple toužím
náruč otvírám a o objetí tichým hlasem prosím
ten čas deště zůstal a jen v duši ho nosím.

Na ničem nezáleží, dávno jsem to ztratil
pár slunečních dnů jen kdysi jejich světlo zažil
vzpomínku na pár dotyků už jsem ho nespatřil
teplo zmizelo, jen pocit samoty, do mě vstoupil.

Prší, to nebe nepláče, to má duše truchlí
kapky poslouchám a znám jen smutnou chvíli
příběh vypráví a z něho jen nitro prázdně bolí
ten příběh poslouchám a má deprese smutkem sílí.
Autor greatpedro, 07.06.2014
Přečteno 383x
Tipy 3
Poslední tipující: Naylit, Rozina
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Během dvou dnů je tohle asi třetí text tady, který čtu, kde nebe pláče. Nevím, možná to ještě někoho stále baví číst, ale za sebe musím říct, že tyhle motivy deště-pláče jsou dávno vyčerpané.

07.06.2014 17:29:09 | Bylinná směs

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí