Inter arma ,silent musae

Inter arma ,silent musae

Anotace: Když staří pohřbívají mladé Když lidé trpí hladem Když strach do spánku se krade...

Sbírka: Písně mého mládí

Když staří pohřbívají mladé
Když lidé trpí hladem
Když strach do spánku se krade
Když chleba stojí víc než chrámy zlaté
Když smrt své larvy klade
Tak vypadá to když mluví zbraně

Když příjdou časy hrůzy
Když je čas nažehlit blůzy
Když z školních kluků zbydou kusy
Když se všechno kolem hnusí
Když smrt si nože brousí
Když marné jsou všechny pokusy
Když záporné jsou plusy i mínusy
Když ze všech jsou jen lůzy
Tak vypadá to když mlčí múzy
Autor lukassnajdr, 14.06.2014
Přečteno 352x
Tipy 7
Poslední tipující: ignor, AndreaM, ViktorNefarian, Kubský P., Aiury
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji:)

19.06.2014 18:17:45 | lukassnajdr

Když den se chýlí ke konci
Když už lidem není pomoci
Když zabíjíme co uchopíme
Kdy přestaneme?
nikdy nevíme

17.06.2014 19:53:23 | ignor

Při čtení mi začlo být tak nějak divně...
krása

15.06.2014 18:23:36 | ViktorNefarian

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí