Slzy, strach, tvoje představy o dětských hrách

Slzy, strach, tvoje představy o dětských hrách

Anotace: Bolest má různé podoby

Posloucháš kroky
jak tiše jdou
osoba prochází
černou tmou

skřípot dveří
husí kůže
jizvy na duši
ostré nože
nikdo nic netuší
slabé chvilky
málo kdo uvěří
marné vzlyky

Posloucháš kroky
jak hlasitě jdou
tvoje kroky
černou tmou

život na hranici
hlasitý smích
skončit na ulici
lidský hřích
myšlenky na konec
studený pot
poslední tvůj zvonec
konečný bod
Autor ignor, 17.06.2014
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí