Nehledej

Nehledej

Anotace: ...

Včerejší den nehledej...!

 

neb nenajdeš víc

než střípky vzpomínek

zabodnuté do vlčích máků,

 

rozfoukané chmýří

odkvetlých pampelišek,

 

těžkou vůni konvalinek

(však koho ještě omámí?)

 

luční zvonek, co vytrvale

neslyšný umíráček vyzvání

 

a kopretiny,

 

které ti stále dokola opakují jediné:

 

ON už má JINOU rád...

Autor AndreaM, 17.06.2014
Přečteno 401x
Tipy 10
Poslední tipující: vodnař, Jort, Robin Marnolli, Amonasr, jitoush, Pamína, Rozina, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí