samota

samota

Anotace: když něco ze srdce odchází, zůstává prázdno

Samota

Najednou je člověk prázdnej , zoufale prázdnej
v dáli vzlétl pták to nejhezčí mu navždy z nás dej.
Ať nese ten nejkrásnější sen co už je navěky
někde v prostoru mezi oblaky a srdci tak daleký.
Proč jen překročí svůj stín a slunce ho na troud spálí
proč nechrání ho kouzlo, tak jako máma děti malý.
Dívám se do té samoty a duše se v prostoru ztrácí
srdce v té samotě mizí, jenže se nevrátí jak tažní ptáci.
V duši není pochopení proč už nemůže bezedně snít
proč ji dáma s váhou odsoudí dál navždy bez ní jít.
Chtěl bych tu prázdnotu vyplnit, však zoufale schází
jediný sen co sám odešel, někam do lidských frází.
Tak člověk zkusí vstát a jít dál , jde jenže neví kam
vlastně je to jedno, snad alespoň vzpomínku uchovám.
Jenže ta vzpomínka je prázdná, jako ta duše co odešla
a stejně jako láska, se do dvou lidí už prostě nevešla.

Jeník.
Autor Jeník, 19.06.2014
Přečteno 329x
Tipy 5
Poslední tipující: ardzuna, Jort, AndreaM
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lásko ...

19.06.2014 08:23:50 | Život

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí