Nebytí

Nebytí

Anotace: Žít či nežít

Doufej, že štěstí se na tvou stranu obrátí,
že radost svou tvář nikdy neztratí.
Že smutku jak skále odoláš.
Ale zoufalství, tu horu nikdy nezdoláš.
Pod nohy klacky ti ta mrcha život hází,
jen na tvou naivitu neustále sází.
Poper se s životem, tou vyděračskou lůzou.
Nenech se týrat dýcháním.
Buď silnou, staň se múzou.
Bez smyslu trávíš tu zbytečně čas,
tak chvátej a poslouchej umrlců hlas.
Autor alasar, 21.06.2014
Přečteno 304x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Žárovka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí