Bdění

Bdění

Anotace: ...

Zas další den minul
obklopen zdmi rutiny
Jen další stín splynul,
pohroužen v temné hlubiny


Nádech, výdech, stále tak
A roky plynou... (v zajetí)
Já už přestala se ptát,
zda skončí to prokletí


Zavřít oči, nedýchat,
když nadchází další noc
Zas mlčky budu naslouchat
...východu slunce...
Autor Adie.80, 21.06.2014
Přečteno 315x
Tipy 5
Poslední tipující: Petbab, jitoush, Rozina, Julien, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale nasloucháš pozorně...nádech, výdech a zase se díváš a slyšíš...

21.06.2014 22:24:22 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí