V Z(a)pomínání

V Z(a)pomínání

Anotace: všechno co bolí jednou skončí

Lapena bezmocí v smutku a soužení,
vzpomínám za noci, na tiché souznění.
Po roce bez tebe duše mi okřívá,
po roce stýskání i smích se ozývá.
S pocitem chycené laně,
dotknu se tvé chladné dlaně.
Se smíchem vítáš mně ve své blízkosti
a netušíš kolik je ve mně bolesti.
Vzpomínám na to, co nebylo.
Co ze mě zbylo a co v trosku se změnilo.
Autor alasar, 23.06.2014
Přečteno 341x
Tipy 4
Poslední tipující: Rozina, v.hercik, Nio, JP.slash
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí