Kamínky

Kamínky

Anotace: ...

Na co si budem vzpomínat,
až poslední kamínky život rozhodí?

Na dětství, jak na pohlednice bez zpáteční adresy

na první líbání

nezbyde nic

marné čekání na konec a v ústech špetka lékořice.


Bojím se smrti, že nezaťuká,
záda nastaví,

... mé kamínky, že vezme mi!
Autor MaPi, 24.06.2014
Přečteno 296x
Tipy 9
Poslední tipující: Aida, zelená víla, jitoush, Pamína, Rozina, Jort, Julien, básněnka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale zbyde...

a že jednou skončí..v tom je pro každýho ta spravedlnost

24.06.2014 12:13:33 | básněnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí