UKŇOURANÁ FLOW

UKŇOURANÁ FLOW

Anotace: Jsem nejsmutnější člověk ze všech... dochází mi dech... vítr v zádech mě předběh a srazil na zem!! Jsem sám sobě katem!... SCHIZOFRENIK...! Sdílím lebku s psychopatem!!! Řezník -_-

Život mě sere
budocnost mě děsí
v hlavě mám běsy
má naděje – kde jsi?!!

Už bylo i líp
možná kdysi kdesi...
každodenní stresy
asi se oběsim!

Chci konečně klid!
Najít v životě jistotu!!
Připadám si jako bych byl
kopanej do rozkroku!!!

Vlezlá hymna rachotu
trhá mojí duši
jako vlákno v žárovce
vypnul bych si uši!

Neslyšet zlo – nevidět zlo
nic špatnýho nevnímat
přestat se sám nad sebou
jako fňukna dojímat! -_-

Řezník je můj štít
s kterym jdu naproti smrti
nejsmutnější člověk ze všech
už se na pokraji vrtí.

Deno denní návaly
už vidím dno spirály
na dně mojí existence
zkroutily se fraktály...

Do studený temnoty
vezmu svojí duši
už mě nikdy nebude nic
v mym životě rušit!!!

Čeka na klid po smrti!?
TAK TO TEDA NE!!!
Budu vole bojovat
jak Brunclíkův lev!
Autor ZENITZERO666, 02.07.2014
Přečteno 387x
Tipy 3
Poslední tipující: LuciaH27, Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí