Světobol

Světobol

Anotace: Svět- plnej nesmyslných povinností, plnej nesplněných přání má to hodně daleko k...

Svět- plnej nesmyslných povinností,
plnej nesplněných přání
má to hodně daleko k dokonalosti
a to i když se zrovna daří

Lidskost,ubohost,fraška
slzy,smrt a další rozbitá flaška
Stresy,deprese a smutek,
Všude jen slova a žádnej skutek.

Pohodlí a vlastní klid
To si člověk nikdy nenechá vzít
radši bude doma sedět a klít
než aby se zvednul a šel se za svý sny bít
Autor lukassnajdr, 06.07.2014
Přečteno 415x
Tipy 4
Poslední tipující: Aiury, Pamína, Frr, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí