Večer

Večer

Anotace: Tak blízko, a přitom tak daleko vzdálenost myšlenek a světů rozdílných spolu jsme...

Tak blízko, a přitom tak daleko
vzdálenost myšlenek a světů rozdílných
spolu jsme létali vysoko,
nebylo víc než dvou srdcí plných

Přes kilometry byli si blíž,
teď vzdálenost jiný rozměr dostává,
odloučení myšlenek spíš,
život nedobré dary rozdává.

Neptej se proč, neptej se jak,
a hlavně neplakej!
Poraď mi jak dál, nevyčítej však,
ztracenou duši nezatrácej!
Autor Tea17, 06.07.2014
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: Jort, Henrieta
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí