Zapomenout bys neměl

Zapomenout bys neměl

Anotace: Sbohem...

Jako nádoba,
plná emocí a vzpomínek.
Jako lhářka,
co nalhává své mysli.

Neschopná přijmout pravdu,
vidící pouze minulost.
Neschopná postavit se realitě
a dál bloumat ve vzpomínkách.

Neustále docházející k závěru,
že život není spravedlivý.
Neustále někoho ztrácet,
nést tu tíhu není možný.

Pak přichází fáze,
kdy otupíme mysli.
Slzy už došli
a my stejně víme,
že musíme dál.

Ztratíme jistotu ve svých krocích,
vracíme se zpět k minulosti.
Přemýšlíme, co změnilo by se,
jestli by se tak stalo pouze jedním činem.

V tu chvíli už nic nevíme,
co chceme, co si přejeme.
Život plyne pouze jedním směrem,
v jednolité černé čáře.

Potom se možná nejde důvod,
proč zase snít a začít žít.
Bolest se zmenší,
ale nikdy neodejde.
Jen se schová
a občas vyleze,
aby připomněl,
že zapomenout bys neměl...
Autor Cassée Moteur, 11.07.2014
Přečteno 483x
Tipy 2
Poslední tipující: Gabriela Green
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdy by bylo lepší zapomenout... hezké dílo :-)

12.07.2014 00:25:42 | Gabriela Green

Děkuji. Bylo by lepší zapomenout, ale potom bychom byli o vzpomínky a o krásné zážitky chudší.

12.07.2014 16:34:52 | Cassée Moteur

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí