Cejch nekonečnýho planutí

Cejch nekonečnýho planutí

Anotace: stále je vše stejné...

Jen jednou za život může někdo tak blízko, nadosah,

Přitom tak vzdálenej, že vůbec si neumím představit,

Protnout mé roztrhané srdce hroty pocitů, nadoraz,

Okovat obručí z chladnýho kovu, vytáhnout hroty a ránu vypálit,

Cejchem nekonečnýho planutí, aby nezbylo ve mně nic,

Protože tohle je to, co tajně jsem si přál,

A ty?,Ty dál potichu obcházíš tu rudou vázu,

Do který nosím ti nechtěné kytice růží,

Ráda si vychutnáváš jejich pomíjivou krásu,

Neprocházej se v tak temnejch předsíních a komorách,

Protože můžeš potkat zástupy děsů,

A já? Jakoby trny všech růží, napuštěné atropinem,

Mou bohyní osudu, prošli mou kůží,

Srdce mé blázní, v místnosti se slzným plynem,

V ústech mám sucho, má hlava blouzní?,

Do očí potoky slz, jsem ve světě jiném?,

Ne, jsem stále živý, vedle tebe stojím,

Snad potkám tě znovu, potom co zhynem.

Autor Wertlosigkeit, 22.07.2014
Přečteno 449x
Tipy 12
Poslední tipující: Zylberstein, Kirsten, Loveless, Akrij8, Emily Winnacott, Jort
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tohle nepíše ruka, ale srdce :)

líbí, líbí moc!

25.07.2014 21:15:22 | Emily Winnacott

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí