Sen

Sen

Anotace: Stojíš na mostě, kam máš jít?

Utíkáš, bojíš se, nechceš zpět.

Chceš tam, to je tvé místo, je to tvůj svět.

Jsou to tvé myšlenky, je to tvůj sen.

Zůstaneš uprostřed, již nechceš ven.

 

Stojíš na mostě, kam máš jít?

Jsi ztracená, bolest je tvůj štít. 

Zápasíš s ohněm, zápasíš s láskou.

Nevidíš, oči máš obvázané páskou.

 

Krvácíš a blížíš se konci.

Krvácí duše opět o půlnoci.

Svíjíš se v křečích, zůstáváš sama.

Přeješ si konec, přeješ si koma.

Autor Mensió, 23.07.2014
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: Daniela, Aiury
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí