Za lásku se platí

Za lásku se platí

Anotace: :'(

Vkrádat se do snů,
jak pouliční zloděj.
Brát lidem vzpomínky
dobra a podstrčit
deprese.

Myšlenky na sebevraždu,
na sebezničení je
jejich záliba.
Neštěstí jiných.

Jeden zloděj se zamiloval
do oběti svojí.
Plavé vlasy, jemná dlaň
a krásné modré oči.

Však nebylo jim souzeno,
společný život míti.
Ona byla zavražděna
i on ve stejnou chvíli.

Těmi zloději, kterým
byl i on sám.

Navěky spolu budou,
zemřeli ve své náruči.
Možná z těla se ztratily,
ale ve vzpomínkách zbudou.
Autor Laven De Brig, 02.08.2014
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Cappp
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí