Takhle to nemá být

Takhle to nemá být

Anotace: Poema o osamělosti...

Probudil se ve své posteli tak, jak to má být
Měl na sobě své oblečení tak, jak to má být
Byl ve své letní chatě tak, jak to má být
Postavil si na své kafe, tak jak to má být
Jako každé ráno každého dne každého týdne měsíce i roku

Podíval se do zahrady tak, jak to má být
Něco je špatně tak, jak to nemá být
Svět se dost změnil tak, jak to nemá být
Zahrada je pryč tak, jak to nemá být
Všude okolo je jen voda, moře, oceán, nekonečná vodní pláň

Zavolal o pomoc tak, jak to má být
Nikdo ho neslyšel tak, jak to nemá být
Schody vedly pod hladinu tak, jak to nemá být
Vyrazil po nich ke dnu tak, jak to nemá být
Když hladina se nad ním zavřela, pohltila jej temná hlubina
Autor Hermit, 28.01.2007
Přečteno 341x
Tipy 2
Poslední tipující: Luccissek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hele, jsi moc dobrej. Tak... Jak to má být:)

27.03.2008 17:47:00 | Luccissek

...tak, jak to má být
J;)

18.02.2007 21:08:00 | arri

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí