Pramínek černých vlasů

Pramínek černých vlasů

Anotace: ...

 

pramínek černých vlasů

ti stéká po krku

poslední motýlí křídla

štve vítr přes řeku

nad námi šedé nebe

před námi temná voda

a prázdný břeh


pramínek černých vlasů

ti padá do čela

takhle to nemělo být

tak jsem to nechtěla

ale teď už je pozdě

chytat je ve větru

ta křídla motýlí

 

pramínek černých vlasů

si vpletu mezi prsty

řekni mi, co mám dělat

aby se naše cesty

nerozešly už tady

na pustém, mrtvém břehu

neumím po něm sama jít

 

pramínek černých vlasů

mi z dlaní vítr vzal

nese ho daleko za řeku
za motýlími křídly

přes tisíc pustých břehů 

nese ho pořád dál

Autor RyxiraAmyGinger, 03.08.2014
Přečteno 581x
Tipy 14
Poslední tipující: Lioness, Akrij8, kamínek, jitoush, Aiury, Draconian, Adelheidis, Frr
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vskutku velmi krásná báseň.. a za metal navíc bod do profilu (kam se nedává tak Ti to píšu sem) :)

15.10.2014 23:40:13 | Lioness

děkuju :)

16.10.2014 19:51:16 | RyxiraAmyGinger

...Líbí....taková klidnější než Tvé předchozí...úplně se nabízí ke zpívání
...../úsměv/.Ji.

06.08.2014 19:06:45 | jitoush

Smutná, krásná, smutné krásná, ..dobře žes jí napsala

03.08.2014 23:09:33 | Draconian

:-)

03.08.2014 23:22:17 | RyxiraAmyGinger

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí