Žiletka

Žiletka

Anotace: Nepošeptá sladká slova...

Nepošeptá sladká slova
nebude tě milovat.
Akorát se řízneš znova,
k čemu je se pořezat?

Ostrý jazyk, temný hlas,
řezej znova, řezej zas.

Domluvy ty nepomáhaj,
přestaň však je ještě čas.
Jenže ono je už pozdě,
všechno je to jako past...
Autor kika095, 04.08.2014
Přečteno 323x
Tipy 3
Poslední tipující: jitka.svobodova, Stín, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí