Střepy

Střepy

Anotace: Volné verše, které včera v noci sami od sebe dopadaly na papír...

chci ven
ale nevím kdo jsi
nebo kdo jsem
je otázkou jen
proč zdá se mi
tenhle sen

za zrcadlem
falešné úsměvy
pod snahou oklamat
sebe samotou

jedna rána
poskládaná
z dalších tisíců
myšlenek střípků

rozlétnou se
jako hvězdy na obloze
čekají na dopad
splní ti přání

probuzení
s náruči plnou
zářících hvězd
které ničí
jako střepy

zbyde jen žal
a krev
Autor Georgina Weird, 14.08.2014
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Isquieasuus
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí