Rose garden

Rose garden

Anotace: en/cz

What does it mean -
rose days are over?
they have been seen
since may to october

no snow or ice
having a full summer
yesterday twice
but today´s rain drummer

doesn´t mean more
than only from above
some tears - that´s for
maybe a humid love

to these poor plants
from alike rose garden´s
gardener hence
faraway, full pardons

clearing him free
who find´s out, why on earth
in a ´shopping spree´
he shedded all clothing, worth?

překlad:

Co to znamená -
růžové dny jsou pryč?
viděny byly
od května do října

žádný sníh, ani led
bylo jasné léto
ještě včera ve dvou
ale dnešní bubnující déšť

neznamená víc
nežli zezhora
několik slziček
vlhké lásky

k ubohým rostlinám
přízraku růžové zahrady
se zahradníkem odsud tak daleko
budiž mu prominuto

vše zahlazeno
kdopak vůbec zjistí, proč
v zběsilé ´nákupní horečce´
shazuje ze sebe všechen šat a stud?
Autor Petbab, 16.08.2014
Přečteno 414x
Tipy 7
Poslední tipující: fab_bionic, jitoush, Amonasr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí