Krok

Krok

Anotace: Ten krok který už nejde vrátit zpět.

Udělal jsem ten krok,
jeden jediný a dívám se dolů.
Mám pocit, že trval minimálně rok,
není to daleko do těch stromů.

Bílé světlo pohltilo smutné oko,
čas se téměř zastavil.
Dívám se na to všecko,
teprve teď vidím, kde jsem co pokazil.

Chci to vrátit zpátky,
ten jeden špatný krok.
Běhá mi to před očima jako fotky,
postupně za sebou, jak šel každý rok.

Teprve teď se dívám správně,
neuvědomuji si, co se děje.
Jaký bych byl, vidím jasně,
nevěřil jsem, že i pro mě je naděje.

Jedním krokem kupředu,
vše jsem si představil.
Svět netočí se pozadu,
sám sobě jsem si tento osud nastavil.

Neviděl jsem to, když šel jsem nahoru,
nepřemýšlel jsem nad tím, když jsem polykal odvahu.
Stačilo nahlédnout do srdce a odhalit tu komoru,
jedno uvědomění si a měl bych silnější povahu.

Jeden krok řekl, že je pozdě,
všechny sny smetl ze stolu.
Stojím tváří v tvář mojí pravdě,
svému konci blížím se pomalu.

Je to moc vysoko,
můj poslední krok to potvrdil.
Světlo opouští moje oko,
prvním pohledem jsem si to potvrdil.

Jasně vidím, kde moje cesta skončí,
uvědomuji si, co jsem provedl.
Smrt mi poslední slova propůjčí,
není jediná možnost, jak bych ji podvedl.

Ten krok, kterého teď lituji,
ukázal mi, co jsem mohl mít.
Že zpátky vzít nejde si uvědomuji,
úspěch je v tom, že nesmíš přestat chtít žít.
Autor Berka, 23.08.2014
Přečteno 359x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí