Zmatenost

Zmatenost

Anotace: Tak nějak přežívám den ode dne, přitom nespočet myšlenek mě trápí. Zažívám noci...

Tak nějak přežívám den ode dne,
přitom nespočet myšlenek mě trápí.
Zažívám noci studené, bezesné.
Každý den protivný smutek mě lapí.

Celé to nejspíš bude tím,
že žiji tak nějak stereotipně
a opravdu se necitím
nějak přehnaně vesele, vtipně.

Nevím proč to povídám.
Právě tobě.
Ale lepší než říkat to
sám sobě.

Jsi pro mě člověk cizí,
ale přesto otravné myšlenky.
Pomalu, zlehka mizí.

Tak ti děkuji,
za tu pro mě velikou oběť.
Již se pakuji.
Končí má podivná zpověď.
Autor Dukyyy, 25.08.2014
Přečteno 364x
Tipy 3
Poslední tipující: Marlene0621, Laven De Brig
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, citlivé. Mě se to líbí. :-)

29.08.2014 18:36:47 | Laven De Brig

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí