Sliny v ústech

Sliny v ústech

Anotace: Jako rakovina Co pohlcuje vnitřnosti těla Jako tasemnice Co objímá střeva Je lovec...

Jako rakovina
Co pohlcuje vnitřnosti těla
Jako tasemnice
Co objímá střeva

Je lovec
Já kořist štvaná
Beze spánku noc
Dožiji rána

Mé jméno
Je jí cízí
Jen po duši dychtí
Slyny v ústech se jí množí

Jako kus na porážku
Zbavit žíly krve
Svalstvo kůže
Oddělit maso od kostí v těle
Autor Jan Bartek, 25.08.2014
Přečteno 276x
Tipy 1
Poslední tipující: adida
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí