Hřbet

Hřbet

Anotace: Hřbet kopíruje Nerovnost podlahy Stěny se naklání Nad tvojí tváří Strop jako...

Hřbet kopíruje
Nerovnost podlahy
Stěny se naklání
Nad tvojí tváří
Strop jako obličeje
Co rentgenově pozorují
Jak ztěžklo tělo tvé
Je v křeči
Nevstane
Nepostojí vzpřímeně
Byť pokyny
Z hlavy tvé
Buď ve stavu bezvůle

Zacpané uši v sluchu
Jen pud sebezáchovy
Oni hovoří za dlaněmi
Ve větách nevlídných
Křičí a řvou
Oni se překřikujou
Až děti rozbrečí
Pláčou
Nehmatné postavy
Tvým dechem rozpuštěný
Hlasy odeznívají
Dlaně se vzepřely
Tělo do polohy v kleče
Autor Jan Bartek, 27.08.2014
Přečteno 263x
Tipy 2
Poslední tipující: LuciaH27
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí