Stíny

Stíny

Anotace: ..

Stíny co plují,
černočernou tmou.
Stíny co bují,
stíny co nás dostanou

Jak mor se šíří,
nelze je zastavit.
Dobře vím kam míří,
dobro jdou otrávit.

Láska,pravda,touha,
pohlceny stínem,
čest už je vzpomínká pouhá.
Řekněte,
kdo je vinen?

Lakomost a zrada,
vzduchem se táhne.
Také smrt a poroba,
každý po ní prahne.

Chci zas vidět světlo,
chci zahnat ty stíny.
Aby všechno kvetlo,
pryč od té špíny.
Autor lukassnajdr, 31.08.2014
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí