Těžko

Těžko

Anotace: Těžko..

Těžko pomýšlet na lepší zítřky, 

když tvá budoucnost je nejistá.

Těžko skládat růžové střípky,

když temnota není propustná.

Těžko si věřit a k činu se odhodlat,

když blízcí denně zrazují.

Těžko se uvolnit a mysl nehlodat,

když to zrovna za nic nestojí.

Těžko myšlenky umlčet,

když úzkost tělo ovládá.

Těžko stát a neskučet,

když duše už to nezvládá.

Těžko myslet na úspěchy,

když každý poukazuje jen na prohry.

Těžko neřešit dnešní spěchy,

když každý je součástí životní hry. 

Těžko neřešit, kdo si co myslí,

když dívají se skrze prsty.

Těžko uvěřit, že se někdo zamyslí,

když viníkem budeš vždy jen TY! 

 
Autor patrma, 07.09.2014
Přečteno 371x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, 8Zdenek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí