vyprchej

vyprchej

Anotace: vyprchej

....tak otevři oči a dívej se

jak slova má stoupají k Tobě

dívej se na modrou oblohu a na sny

dívej se, tak dívej a uvidíš.

 

cítíš své srdce a já své

ale stín je mezi námi

tak popadni kámen a hoď

a rozbij ten výklad, ten stín

 

tak otevři oči a dívej se

dívej se zas a znova na mě na den a noc

na modrou oblouhu a bílé mraky

na věčné hvězdy, které Ti patří.

 

Na sny, věčnost, slovo skryté v dlani.

Autor jurij, 11.09.2014
Přečteno 320x
Tipy 1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí