Není nic co nebylo

Není nic co nebylo

Anotace: a přitom z toho chci plakat.

Chci plakat

chci, aby se slzy změnily v perly,

které mohl bych Ti dát.

 

Chci se smát

chci, aby slunce zase svítilo

na naši cestu.

 

Chci něco

co není

co nebylo

a ztratilo se.

 

Co ve vzpomínkách

jiné je

než bylo

ve skutečnosti.

 

Proč vzpomínky

halí přítomnost

proč slzí bylo

dost.

 

A přitom chci plakat.

 

 

A přitom chci plakat.

 

 

A přitom chci plakat.

Autor Tom XVI, 11.09.2014
Přečteno 303x
Tipy 2
Poslední tipující: Janna, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí