S andělem za zády

S andělem za zády

Anotace: Bez popisu Další díla: Dračí tabulky

Sbírka: Slzy ve mě

Se slzamy v očích
Jako předmět ve vytrýně
Poslouchat tvůj smích
V zádech žár slounce

Oči plné strachu
Myšlenky co mizí ve tmě
Tvá kamená tvář
Co mě vždy nadchne

Prázdná slova
S nádechem stínu
Rty anděla
Plná purpuru

Bezduchá maska
V tvé tváři, bariera nezajmu
Vztek v každém pohybu

Jako přízrak
Se stínem v duši
Čeká na zázrak
Schloulený v mušli

Hlas plný citů
Míjí ho
Tváře barvy nefritu
Ničí ho

S andělem za zády
Jde zpátky v čase
Ale už nikdy nezjistí
Co bylo tehdy špatně

Je konec, světlo mizí
Je konec, slova na papíře
Ho nezachrání
Autor El Fantasto, 17.09.2014
Přečteno 432x
Tipy 3
Poslední tipující: WIRUS, Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí