Šero

Šero

Anotace: Pocity jak žiletky.

Prikrývka šera prikrýva krajinu,
kde sme ty a ja boli jedno.
Jednota prekypujúca životom,
s chuťou čelila budúcnosti.
S radosťou sa oddávala prítomnosti.

Dotyky ako dotyk rannej rosy,
hladili moju pokožku.
Stali sa mojou drogou,
kvitne moja závislosť.
Myseľ zviazaná tebou,
ilúziami prepletená.
Láska bola tvoja
a mylná predstava opätovania moja..

Naplnil si ma lžami,
krivo dával nádej.
Z ľútosti ma živil,
smial sa mi do tváre.
Tváre, ktorá ti verila.

Kto skutočne si ?
Kde si zmizol ?

Nedokážem ťa vymaniť zo spomienok,
jednoducho zabudnúť.
Pocit poníženia ničí ma čím ďalej viac,
moja úcta rozšliapaná tebou.

Ostala som opustená vo svete,
kde sledujem šero.
Opäť je tu.
Autor Lucie-, 19.09.2014
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: Naylit, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí