Řepa a brambor

Řepa a brambor

Anotace: ......

Polopravdy v Metru,
někdy i ve vlaku
Poručíme větru
a všichni jsou spokojení,
že Bolševik
už tu není
Ale on zůstal
a posel dobrých zpráv
je osel !
Na jaře nezasel
a sklízel by na cizím,
kradl na panským
řepu a brambory !
A taky myšlenky, nápady !
Publikoval je v Blesku
a v záři reflektorů
špinavého lesku
se potácel zmožený
snad šťastný po svojem
pak psal své rekviem
pro svého Papeže
na noc poslední
Autor v.hercik, 22.09.2014
Přečteno 300x
Tipy 1
Poslední tipující: WIRUS
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí