Okovy

Okovy

Anotace: O lásce, zradě, přátelství...

Nemám kol sebe pochopení
chybí mi láska, víra
směřuji jen k utopení?
Táhne mě neznámá síla.

Síla falešných přátel
od lidí snad blízkých
zarývají se pod obratel
jak do hrdla řetízky.

Rozpálený kov mě omotává
celé tělo rychle škrtí
krev má se nevstřebává
kosti mé řetěz drtí.

Nechte mě dýchat
nechte mě žít
nechci už vzdychat
chci sama jít...
Autor kamich, 23.09.2014
Přečteno 319x
Tipy 2
Poslední tipující: mkinka, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí