Smutek nad snem

Smutek nad snem

Anotace: Co říct, veterina... :(

Velký plány, velká touha,

teď zbyla jen slova pouhá,

všechno pryč, jen prázdno tu,

pryč je i chuť k životu...

 

Pryč je pýcha, hrdost moje,

ať se neptá nikdo "Co je?",

prohrála jsem v jeden den

svůj celoživotní sen...

 

Že budu veterinářka

a teď? Možná velká lhářka.

V reálu jen slzy zbyly,

sama každou velkou chvíli...

 

Pryč je všechno, co jsem měla,

proč jen dřív jsem nevěděla,

že jsem křehká přespříliš

v tom se, Bože, nemýlíš.

 

Velký sen - všechno je pryč

zbytečně o pomoc křič,

máš, cos chtěla - vůbec nic,

žij si s tím, nezískáš víc.

 

Řekla jsi, že radši jdeš,

teď už toho lituješ?

Ve slepý jsi ulici,

případ asi tisící...

 

Lituj, plač, vše zbytečně,

nic nezměníš, skutečně,

zbývalo ti jen tak málo,

pokazilas, co se dalo.

 

Sílu hledej dál se dát,

tuhle krizi překonat...

Nenajdeš-li, sbohem pak,

volná buď si jako pták...

Autor genca, 23.09.2014
Přečteno 384x
Tipy 4
Poslední tipující: AndreaM, Amonasr, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji vám... :)

26.09.2014 11:52:33 | genca

Nebreč holka, to se stane,
někdy je to zamotané,
jestli je to tvoje přání -
nikdo ti v tom nezabrání!

26.09.2014 00:39:32 | Johny65

A stejně si myslím, že není všem dnům konec a všechno si najde to pravé místo... :)

23.09.2014 16:37:31 | Hesiona-Essylt

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí