Miliarda

Miliarda

Anotace: aut (rok 2014)

Zeptal ses´ někdy - jak se vede?
své Země, z jejíž vyšel´s prachu
samozvaný ty, prav, vševěde
nemlč dál jak u partie šachu

host nezdvořilý, je to hrůza
zdrhal bys pryč k exoplanetám
po tobě potopa, medúza
přežije snad jediná tentam

nezvratný konec světa, VIP-e
pak bude pozdě ptát se ještě
strážný anděl, dej, ať to sype
bourák se řítí, Zemi leště

jeden z miliardy, ten tvůj, vole
kola osudu točí rallye
bez cíle, Švejk klystýr gloriole
tvé dal - poslušně hlásím, skvělý!
Autor Petbab, 27.09.2014
Přečteno 298x
Tipy 3
Poslední tipující: Amonasr, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to tak... Pěkně a naléhavě podané.

28.09.2014 00:31:59 | Amonasr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí