Shrbená

Shrbená

Anotace: Ve vaně plné vody....

Klubíčko kostí

Snůška neštěstí

Balíček slz

 

Shrbená ve vaně

Horké vody bičují bolavá záda

Staří se pomalinku vkrádá

Okolo hlavy tříhlavé saně

 

Je mladá, tak mladá....

Autor Moniska, 30.09.2014
Přečteno 406x
Tipy 2
Poslední tipující: Charlie's dot, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí